Commercieel Manager

Oplossingsgerichte en transparante kartrekker

Weerselo, fulltime

Functieprofiel
Als Commercieel Manager binnen Elect High-Tech Electronics (hierna: Elect) in Weerselo word je verantwoordelijk voor het professionaliseren en optimaliseren van de afdelingen: verkoop, inkoop en backoffice. Met jouw innovatieve en resultaatgerichte aanpak ben je in staat om de organisatie in haar kracht te zetten en de onderlinge samenwerkingen met de collega’s verder te bevorderen.

Elect assembleert hoogwaardige pcb’s, substraten, modulen en complete systemen. Met bijna 30 jaar ervaring hebben zij langdurige vertrouwensrelaties opgebouwd met hun klanten. Daar waar klanten haar product of project als zeer kritisch beschouwd, kiest men voor Elect. Zij hebben de kennis en middelen in huis om zowel proto’s, kleine en middelgrote series te produceren.

Met jouw bedrijfskundig inzicht ben je in staat de dagelijkse commerciële en operationele bedrijfsvoering te analyseren, structuur te creëren en processen te optimaliseren. Hierdoor ontstaat een duidelijke aanpak, transparantie in werkwijzen en een optimale samenwerking tussen medewerkers en afdelingen.

Verder motiveer je als manager het team zodanig, dat alle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen op persoonlijke en professionele competenties. Je zet de juiste mensen op de juiste plek en gaat vanuit daar verder bouwen. Als gezicht van de organisatie voor klanten en leveranciers, heb jij de touwtjes in handen om groei te creëren voor Elect. Duidelijke en haalbare afspraken, transparantie en de doorvertaling naar de werkvloer zijn hierin de belangrijkste pijlers. De afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent, bestaat uit 6 collega’s met de ambitie om te groeien.

Verantwoordelijkheden
▪Aansturen en verder professionaliseren van de afdelingen verkoop, inkoop en backoffice
▪Analyseren, optimaliseren en professionaliseren van de commerciële strategie, processen en beleid
▪Relaties met klanten en leveranciers onderhouden en uitbreiden
▪Behalen van de gezamenlijk bepaalde commerciële doelen en resultaten
▪Je volgt de ontwikkelingen in de markt en handelt hiernaar
▪Je hebt oog voor verdere professionalisering en optimalisatie van de bedrijfsprocessen
▪Onderdeel van het MT en rapporterend aan de directie

Wij vragen
▪HBO werk- en denkniveau met een commerciële, bedrijfskundige, en/of technische opleidingsrichting
▪Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare positie
▪Ervaring in het beheren en optimaliseren van diverse bedrijfsprocessen
▪Ervaring met elektronische assemblage is een pré
▪Type: bedrijfsmanager, teamspeler, oplossingsgericht, verbindend, hands-on, eerlijk en correct

Weet jij mensen in hun kracht te zetten, heb je bedrijfskundig inzicht en ben je een commercieel gedreven persoon? Iemand die wensen om zet in concrete acties, denkt in kansen en mogelijkheden, maar ook afspraken borgt binnen de organisatie? Dan komen we graag met je in contact!

Wij bieden
▪Uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng, initiatief en verantwoordelijkheid
▪Een ambitieus, groeiend familiebedrijf dat klaar is voor een volgende stap
▪Marktconform salaris, leaseauto, laptop en telefoon
▪Een afwisselende baan in een dynamische, plezierige en informele werkomgeving
▪MT-rol met volop ruimte voor eigen initiatief en invulling van deze nieuwe functie

Bedrijfsomschrijving
Met 60 medewerkers wordt er ervoor gezorgd dat Elect hoogwaardige pcb’s, substraten, modulen en complete systemen assembleert. Met de nodige kennis en middelen worden er zowel proto’s, kleine en middelgrote series geproduceerd. Hierbij ligt de nadruk op kwalitatief hoogwaardige producten (IPC-klasse 2 en 3) en is de organisatie ISO9001 en ISO13485 (medisch) gecertificeerd. Tevens beschikken ze over een magazijn waarin eigen- en klantvoorraden worden beheerd in een ESD-veilige ruimte.

Binnen Elect heerst een informele sfeer waar met korte lijnen gewerkt wordt. Het bedrijf is ervan overtuigd dat dit positief bijdraagt aan de kwaliteit van de producten en het werkplezier van de medewerkers.

Geïnteresseerd?
Siebert & Wassink is door Elect gevraagd om de werving- en selectieprocedure voor de Commercieel Manager te verzorgen.

Reageren op deze functie kan uiterlijk tot 31 december. De eerste gesprekken worden gevoerd door Mike Spoolder bij Siebert & Wassink in week 2. De vervolggesprekken worden gepland bij Elect in week 3 en 4.

Wij streven ernaar om de procedure in januari 2024 af te ronden.

Solliciteer hier middels een motivatie en een CV. Neem voor meer informatie contact op met Mike Spoolder van Siebert & Wassink.

 

t: 074 – 20 20 333
m: 06 – 211 509 12
e: [email protected]
w: www.siebertwassink.nl