Vacature ACCOUNTMANAGER/SALES ENGINEER

Ben jij de ervaren

ACCOUNTMANAGER/SALES ENGINEER

met passie voor techniek?

Door toename van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een accountmanager/sales engineer. Als accountmanager/sales engineer heb je nauw contact met klanten en met jouw expertise bouw je deze relatie uit. Je hebt meerdere klanten en projecten onder je hoede. De accountmanager/sales engineer krijgt ondersteuning van onder andere een team inkopers en technische projectleiders. Je maakt calculaties, stelt offertes op, verzorgt orderintakes en je ziet er op toe dat jouw projecten volgens plan worden uitgevoerd. In teamverband zet jij je in om projecten naar tevredenheid van de klanten te realiseren.

Wij werken met een team van circa 45 enthousiaste deskundigen in onze High Tech faciliteit in Weerselo. Onze klanten innoveren continu en hun engineers ontwerpen hiervoor steeds nieuwe printplaten. Wij innoveren met onze klanten mee en adviseren, produceren, programmeren, testen en bouwen het product dat onze klant heeft ontworpen. Dit maakt dat Elect een dynamische werkomgeving heeft waar geen dag hetzelfde hoeft te zijn.

De toekomst van Elect staat in directe relatie tot de vaardigheden en gedrevenheid van onze mensen. Als onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, dan groeit Elect vanzelf mee. Daarom bieden we jou alle kansen om kennis en ervaring optimaal te verbreden en verdiepen.
Jij bent een teamspeler, ondernemend, klantgericht, vindingrijk, vasthoudend en met jouw proactieve instelling ben je niet bang het initiatief te nemen om het gewenste resultaat te boeken.

Wat vragen wij:

  • Technische achtergrond of commerciële achtergrond met goed technisch inzicht;
  • Een HBO werk- en denkniveau;
  • Ruime werkervaring, waarvan minimaal 4 jaar als accountmanager of projectleider in de High Tech industrie;
  • Aantoonbare ervaring van projecten op het gebied van High Tech Elektronica productie;
  • Kennis van het ERP pakket Navision is een pre.

Dan bieden wij jou:

  • Een uitdagende fulltime functie;
  • Een tijdelijk contract met de intentie een contract voor onbepaalde tijd.

Wil jij ons team komen versterken?

Solliciteer direct!
Mail je brief en CV naar: [email protected]
Bij vragen bel gerust: 0541-662112
Elect BV, Gunnerstraat 14, 7595 KE Weerselo, 0541-662112, [email protected], www.elect.nl