Overname Elect door PM

Na zorgvuldige afweging heeft PM (als onderdeel van de familie holding) anderhalf maand geleden het akkoord gekregen om Elect over te nemen. Het familiebedrijf met meerdere ondernemingen in het high tech segment, zal Elect High Tech Electronics voortzetten met de benoeming van Kevin Weiden en Remco Wiggers – Demmer als management, die tevens de dagelijkse leiding op zich zullen nemen.

Binnen deze familie holding bevinden zich onder meer PM te Dedemsvaart (ontwikkeling van lineaire lagers, complete positioneringssystemen en mechatronische modules), HTM Technologies (fijnmechanische toelevering en modules), Axxicon te Son en Breugel (microstructures, microfluidica, micro-injection moulding en ultra hoog nauwkeurige matrijs/stempelbouw), Hoppmann te Enschede (feeding en assemblage systemen voor onder meer Pharma en Medical toepassingen) en Autonational te Ijlst / Gorredijk (speciaal machinebouw en composiet processing technologie).

Elect B.V. zal voortbestaan als Elect High Tech Electronics B.V. en zal zijn huidige locatie behouden aan de Gunnerstraat 14 in Weerselo. Met veel toewijding zijn de nodige stappen ondernomen om de productie weer op te starten en op maandag 22 april zijn wij weer van start gegaan. Het management en de werknemers van Elect hebben de afgelopen anderhalf maand al mogen ondervinden dat het vertrouwen van onze zakelijke relaties in Elect groot is. Dit wordt enorm gewaardeerd, en levert binnen ons bedrijf enorme veel motivatie op om te doen waar wij goed in zijn, namelijk:

Hoge kwalitatieve producten leveren, waarbij wij ons flexibel opstellen, samenwerken en kunnen ondersteunen in kennis.

Wij zijn ervan overtuigd dat Elect High Tech Electronics wederom uw betrouwbare partner zal zijn voor hoogwaardige elektronica-assemblage en assemblies.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met alle relaties weer voort te zetten en te versterken in deze nieuwe fase van groei en ontwikkeling.

 

telefoon: 0541-662112

e-mail: [email protected]

e-mail voor offertes en orders: [email protected]

Share on LinkedInShare on FacebookTweet about this on Twitter