Qualität

(noch nicht übersetzt):

Kwaliteit 1Ons kwaliteitsbeleid is gericht op een hoge mate van klanttevredenheid en voortdurend verbeteren. Naast een continue hoog kwaliteitsniveau van onze leveringen, krijgen aspecten als communicatie-samenwerking-meedenk
en, flexibiliteit-snelheid, kostenbeheersing en nazorg ook alle aandacht.

Ons kwaliteitssysteem voorziet in een klantgerichte werkwijze met een uitstekende procesbeheersing. Kwaliteitsbewustzijn, een kritische houding en een hoge mate van zorgvuldigheid zijn ingebakken in onze bedrijfscultuur.

Elect is NEN-EN-ISO 9001: 2008 en ISO 13485: 2012 gecertificeerd. Al onze medewerkers zijn getraind op het toepassen van onder andere de normen ANSI/IPC-A-610 “Acceptance of Electronic Assemblies” en ANSI/IPC-A-600 “Acceptance of Printed Circuit Boards”. Dit betekent, dat alle medewerkers goed bekend zijn met onder andere de kwaliteitseisen wat betreft soldeerwerk, assemblage, modificaties en reparaties. Elect is bovendien een erkend leerbedrijf voor diverse industriële elektronica opleidingen.

Door onze gestructureerde en zorgvuldige werkwijze is er sprake van een hoge mate van procesbeheersing. Dit resulteert ineen continu hoog kwaliteitsniveau en betrouwbare afspraken. Ook bij proto’s en 0-series die onder tijdsdruk tot stand komen, garanderen wij een uitstekend kwaliteitsniveau. Ook dan wilt u immers geen tijd verspillen door soldeer- of bestukkingsfouten.

Kwaliteit 2Kwaliteit 3